Retourneren

RETOURNEREN

1. Indien u binnen 14 werkdagen nadat uw bestelling bij u is bezorgd bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons retourneren. De producten dienen onbeschadigd en in de originele staat te zijn. Voor retourname kunt u contact opnemen met onze Klantenservice (040-2260875), waarna wij de desbetreffende artikelen zullen ophalen, tenzij iets anders wordt afgesproken. In dat geval bent u de kosten voor deze terugname verschuldigd. Indien de retourname gebeurt op een volgend bezorgmoment, dan wel bij de kassa in de winkel is het kosteloos. Indien een product apart moet worden opgehaald door een van onze bezorgers vragen wij hiervoor een bedrag van 5,00 euro. Dit zijn de werkelijke kosten voor het ophalen en terugnemen van de producten.

2. Het door u betaalde bedrag voor de betreffende producten, inclusief de door u betaalde verzend- en servicekosten indien u de hele bestelling ontbindt, wordt binnen 14 dagen nadat u een afspraak heeft gemaakt met de Klantenservice op uw rekening bijgeschreven, tenzij we met u een afwijkende betaaltermijn zijn overeengekomen en of met u hebben afgesproken dat we het betreffende bedrag in mindering zullen brengen op uw volgende bestelling.

3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • die snel kunnen bederven of verouderen;
  • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  • voor losse kranten en tijdschriften;
  • voor audio- en video-opnamen (waaronder digitale games) en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »