Betaalmethoden


BETAALMETHODEN


Je kunt bij Dorpswinkel Sterksel (afhankelijk wat je besteld en bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

Contant betalen
Deze betaalmethode is alleen mogelijk indien je de bestelling zelf komt afhalen in de winkel of dat je hebt gekozen voor de optie rembours ( Bezorgen). Bezorgingen binnen Sterksel en maximaal 5 kilometer daarbuiten kunnen gebruik maken van deze optie.

PAYPAL
PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Wij ontvangen nooit je contact- en/of bankgegevens bij deze betaling.

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Cadeaubonnen of cadeaukaarten
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortingscode.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »